Jump to content


Photo
- - - - -

My Thunderbird Is A Lemon


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 dave

dave

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 26 September 2011 - 03:50 PM

Has been on for service 5 weeks since aug 2.very disapointed


#2 Shawn

Shawn

    Administrator

  • Administrators
  • 189 posts
  • LocationFayetteville, AR
  • Previous Bikes:99 Adventurer, 01 Daytona 955i, 95 Daytona900

Posted 26 September 2011 - 11:08 PM

Tell us about it. What was the initial issue, and the events since.

Shawn


#3 gremmann

gremmann

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • LocationSt. Louis, MO.
  • Motorcycle:03' America
  • Previous Bikes:1970 Suzuki TS185, 1975 Yamaha DT175,

Posted 09 July 2012 - 10:35 PM

Sorry to hear that, I've been thinking about getting one. I think I'll stick with my '08' America. Besides, none of that anti-freeze to mess with.
Hope it gets straightened out for you. A lot of that has to do with the dealer...sad.

#4 Mightymousesr

Mightymousesr

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 03 July 2013 - 10:23 AM

   Your waiting problem is your dealer! I've had my T'bird since 2010 and have only had 1 issue that was an o-2 sensor, my dealer had one removed from one on the floor and got me going. My last bike was an America I really didn't like it. It got totaled when I got rearended by a fool text messaging.  My bird handles better, has the 1700 BB kit so it accelerates better and I get 53 mpg on the highway. The best part is I haven't seen the back end of a Harley yet!


Mightymousesr




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users